Duh! Ruimte - Duhboekjes

[PDF] Duh! Ruimte

By Duhboekjes

  • Release Date: 2013-06-28
  • Genre: Textbooks

Duh! Ruimte By Duhboekjes Description

[PDF] Duh! Ruimte By Duhboekjes. *Genomineerd voor de Gouden @penstaart 2015!* In de categorie: Beste online content voor kinderen.

De boekjes van Duh! zijn ideaal voor kinderen op de basisschool: vol informatie, maar toch helder, grappig en overzichtelijk. Duh! is een nieuwe serie multitouch e-books speciaal gemaakt voor de iPad, dus met beeld, geluid, interactie en altijd actueel. Alle boekjes in de serie Duh! zijn superhandig voor een spreekbeurt of werkstuk, maar ook gewoon leuk om te lezen en... beleven!

Wist je dat jouw lijf gemaakt is van de restjes van sterren? En dat je verjaardag op Venus ruim een jaar duurt? Duh! Ruimte is voor kinderen de ultieme inleiding in sterrenkunde en ruimtevaart. Van de oerknal tot het zonnestelsel, van astronaut tot aliens, van de mafste manen tot de mooiste sterrenstelsels: Duh! Ruimte legt het uit in heldere teksten, met heel veel foto’s, video, interactie en 3D.

Kijk voor alle andere boekjes ook op www.duhboekjes.nl.

Duh! in de pers:

** App van de week in het Algemeen Dagblad **
** Kidsweek: ‘Duh! is het nieuwe lezen!’ **
** Juf Sanne: 'De e-books van Duh! zijn de droom van elke leerkracht. Ze maken het lezen leuk, zijn uiterst leerzaam, maken nieuwsgierig en zitten vol humor. We want more!'**
** Mediasmarties: ‘Het boek staat vol met animaties en filmpjes, wat het voor kinderen erg aantrekkelijk maakt. Doordat de informatie leerzaam is, maar ook op een leuke manier wordt gebracht, spreekt het kinderen aan.’ **
** iPadclub: ‘Prachtige leerboeken (...) De tekst is helder van toon en informeel.'**